Tampereella 24.8.2019 pidettävän portfoliokatselmuksen yhteydessä järjestetään avoin kyselytunti klo 15-16 otsikolla Pintasuunnittelija – Kysy muotoiluagentilta! Tilaisuuden tavoitteena on käydä avointa keskustelua suomalaisen pintasuunnittelun tulevaisuudesta.

Keskustelua pohjustetaan selventämällä muotoiluagentuurien toimintamalleja pintasuunnittelumarkkinoilla sekä tuomalla esille Patternsfrom Agencyn merkillepanemia huomioita maailman tekstiili- ja sisustusmarkkinoilta. Keskustelun päätteeksi pikasparraamme osallistujien suunnittelu- ja liiketoimintamalleja.

Paikkana toimii MOW Supernovan upeat coworking-tilat osoitteessa Ratinankuja 1. Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikon kunniaksi MOW:ssa on avoimet ovet, ja yleisöopastuksia tähän upeaan, inspiroivaan funkkismiljööseen järjestetään tasatunnein klo 11 lähtien.

Patternsfrom Agency on myynyt suomalaista pintasuunnittelu- ja mallistonkoordinointipalvelua vuodesta 2015, pääasiassa Aasiaan.

Keskustelutilaisuus on osa TAD Tampereen arkkitehtuuri- ja designviikon virallista ohjelmatarjontaa. Katso koko viikon tapahtumat www.tadweek.com.

Tervetuloa!

Pin It on Pinterest